torsdag den 3. april 2014

Fra jord til bord B 2

Middelalder brød.






Ingredienser til middelalder brød












Bland frøene












Tilsæt æggene












Efter grundig røring, hæld dejen i en form












Fordel dejen jævnt












Sæt dejen i ovnen ved 160 grader












Lad brødet hvile i en 1/2 time












Her er så et lækkert stykke middel alderbrød










100 g græskar kerner
100 g solsikke kerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hør frø
100 g sesam frø
5 æg 
1 dl olie
2 tsk salt

Det hele røres sammen i en masse, hældes i en form enten smurt med olie eller bagepapir, og fordeles jævnt. Herefter sættes brødet i ovnen ved 160 grader, og bages 1 time. Lad brødet hvile efterfølgende i en 1/2 time, og brødet er klar til at blive serveret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar